A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soros György és körei állnak Budaházy György brutális ítélete mögött


Telex, TASZ, EJEB, Sajó: úgy tűnik, Soros György szellemisége lengi körül Ignácz Györgyöt, a Budaházy-ügyben ítélkező bírót.

Egyesülete honlapjának tanúsága szerint Ignácz György szerepelt egy a TASZ által rendezett pódium-beszélgetésen. Egy másik rendezvényen pedig, amelyen Ignácz szintén pódiumon ült, a gyurcsányista Dull Szabolcs, a Telex.hu főszerkesztője volt a moderátor. A bíró ráadásul a Soros által "megszállt" szervezet, az Emberi Jogok Európai Bírósága anyagait ajánlgatja "a tisztességes tárgyaláshoz való jogról" kioktató útmutatóként. 

"Bírák a társadalmi tudatosságért"

Ignácz a honlapja impresszuma szerint annak főszerkesztője, valamint a Res Iudicata, Bírák a Társadalm​i Tudatosságért Egyesület elnöke.

De vajon miért és hogyan óhajtják az egyesületbe tömörülő bírák elősegíteni a "társadalmi tudatosságot"? Az egyesület deklarált célja szerint:

"A Res Iudicata Egyesületnek az alapszabályában megfogalmazott célja, hogy szakmai tájékoztató és ismeretterjesztő tevékenysége útján elősegítse a társadalom jogtudatosságának és a jogállami értékek elfogadottságának növelését, a bírói hivatás elismertségének mélyítését és az igazságszolgáltatásba vetett közbizalom növelését. [...]"

Kétségtelenül mélyíti a bírói hivatás elismertségét és növeli az igazságszolgáltatásba vetett közbizalmat a botrányos verdikt mellett ez a vérlázító bírói stílus is: „nyugi, nem kell feleslegesen hisztériázni!”, valamint: "kifelé!”

A "jogállamiságra" még visszatérünk...

​Alábbiakban nyilvános forrásokból származó információkat közlünk Ignácz 'Kifelé' György sorosista köreiről:

TASZ-rendezvény

A Budaházyt legutóbb elítélő bíró, Ignácz György előadóként részt vett a "Drogmentes (?!) Magyarország Megafon est" elnevezésű rendezvényen, amit a TASZ szervezett. Erről is Ignácz egyesületének honlapja tanúskodik. 

A TASZ témafelvetése többek között az volt, hogy hatékonynak bizonyult-e a drogtörvények törvényi szigorítása. Ignácz kvázi "drogbíróként" az ítélkezési gyakorlatról is értekezett. Érdemes megnézni a videót...

A TASZ egy Soros-szervezet:

"Magyarországon az összes NGO, például a Helsinki Bizottság vagy a TASZ is financiálisan a budapesti OSI-tól függenek, amely a Soros-hálózat magyarországi helytartósága." (Pesti Srácok)

Dull Szabolcs, Telex

Egy másik rendezvényen, amelyen Ignácz a pódiumról osztotta a színtiszta libernyák szívjóságot, Dull Szabolcs, a Telex.hu főszerkesztője volt a moderátor. 

A Budaházy-ítélet szemszögéből nézve ironikus, hogy a kerekasztal-beszélgetés címe "Rácsok mögött ártatlanul" volt...


Ismert, hogy Dull egy lebukott gyurcsányista "újságíró":

"Nem tagadta Dull Szabolcs, hogy Gyurcsánynét hívogatta." (Pesti Srácok)

 Fotó: Ignácz György a Telexes Dull Szabolcs által moderált eseményen.

A Telex pedig Soros-közeli szervezet:

A Pesti Srácok szerint a "cseh Soros" -- egy Soros György szervezeteivel több szálon összefüggésbe hozható milliárdos -- pénzelhette a kiugrott indexesek új hírportálját, a Telexet:

"Az egyik legnagyobb cseh kiadóvállalat, az Economia szándéknyilatkozatot tett hétfőn, hogy kétszázezer euró adománnyal támogatja a Telex elindítását. [...] " (Pesti Srácok)

A függetlenobjektív Telex egy Soros-szervezettől kapott díjat 2021-ben:

"A függetlenobjektív portál beszámolója szerinta svéd Riporterek Határok Nélkül az idei sajtószabadságdíját a Telexnek ítélte, az indoklás szerint „a bátor és félelem nélküli fellépéséért, amelynek célja egy új független és pártatlan híroldal létrehozása volt Magyarországon közösségi finanszírozásból”. [...] Egy igen fontos tényt azonban elfelejtettek megemlíteni eme nagyszerű hír megírásakor. Mégpedig azt, hogy a Riporterek Határok Nélkül Soros György pénzügyi támogatását élvezi ezerrel." (Pesti Srácok)

Az EJEB és Sajó András

"Két nagyon hasznos útmutató a tisztességes tárgyaláshoz való jogról" - ez Ignácz ajánlása az egyesülete honlapján, a Res Iudicata-n:

Ez lenne a "két nagyon hasznos útmutató":

Képernyőmentés a Res Iudicata oldaláról -- sorosista útmutatók a tisztességes tárgyaláshoz

Érdekes, hogy a tisztességes tárgyaláshoz való jog kapcsán az ECHR anyagait ajánlja útmutatónak Ignácz, miközben az ECHR (magyarul EJEB) egy köztudottan Soros által "megszállt" szervezet:

"Az utóbbi időkben ismertté vált egyik kutatás az EJEB 2009 óta hivatalt betöltött száz bírójának életrajzát és az egyes bírák különböző civil szervezetekkel tartott kapcsolatait vizsgálta meg.

A SZÁZ NÉV KÖZÖTT TÖBBEN A SOROS GYÖRGY AMERIKAI ÜZLETEMBER ALAPÍTVÁNYI HÁLÓZATÁHOZ KÖTHETŐ NGO-KAL ÁPOLTAK SZOROS KAPCSOLATOT, S A KUTATÁSRÓL SZÁMOT ADÓ SZERZŐ KÖZÖTTÜK EMLÍTI A MAGYAR SAJÓ ANDRÁST, EGYETEMI TANÁRT, A SOROS-HÁTTERŰ KÖZÉP-EURÓPAI EGYETEM (CEU) EGYIK ALAPÍTÓJÁT IS." (Origo)

"Sajó András a Soros-hálózat vezérlőpultjánál ült hosszú évekig, majd a Gyurcsány-kormány ejtőernyőseként – ahogy erről már több orgánum is beszámolt – Strasbourgban landolt, ahol az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) bírája lett. Strasbourgi pályafutásának utolsó két évében, már az EJEB második legbefolyásosabb embere volt, alelnökként tevékenykedett. Grégor Puppinck francia jogtudós már számos tanulmányában felhívta rá a figyelmet, hogy a Soros-hálózat teljesen rátelepedett az EJEB-re. A nemzetközileg elismert jogász szakember szerint Sajó András a strasbourgi Soros-befolyás kulcsembere; Soros alkalmazottjaként és jó barátjaként mutatja be írásaiban a magyar akadémikust." (Pesti Srácok)

Cikkünk megjelenését, szándékosan erre az időpontra időzítettük. Budapesten tüntetés kezdődik Budaházy Györgyékért.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések