Hirdessen itt

17 év börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki késsel támadt a rendőrökre Erdőkertesen


Tizenhét évnyi börtönbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék, az Erdőkertesen két rendőrre késsel támadó V. Lászlót. A férfi nem kívánt saját tárgyalásán részt venni. 

Az ügyészség életfogytiglan tartó büntetést indítványozott, ezért feltehetőleg fellebbeznek majd a tárgyalás végén a bírói döntés ellen.

A bűnügyi felügyeletben lévő V. Lászlónak 2020. január 23-án meg kellett volna jelennie a Budakörnyéki Járásbíróságon azon az ülésen, amelyet az elmeállapota megfigyelésére vonatkozóan tartottak. V. László azonban ezt nem akarta megtenni. Felhívta a 112-es segélyhívószámot és azt állította, hogy megsérült a válla, ezért rendőröket kért, hogy kórházba szállítsák, majd egy kést vett magához. A rendőrök a férfit a vállsérülése miatt nem bilincselték meg.

Még mielőtt hazaértek volna, V. László a két rendőrt a nála lévő késsel megszúrta a nyakukon, a kezükön és az arcukon. Az egyenruhásokat, akik le tudták fegyverezni a férfit, helikopterrel szállították kórházba, állapotuk szerencsére stabil volt. V. László ellen a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást.

A rendőrök nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
BEZZEG, HA ORBÁN FAJTA BŰNÖZŐ LENNE, AKKOR MÉG FARKAS FLÓRI MILLIÓIVAL is KITÖMNÉK és BELÉPTETNÉK a FIDESZBE!!!