A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kocsis Máté beolvasott a szemkilövető Gyurcsány Ferencnek: Maga nem áldozata volt annak az aprócska őszi válságocskának, hanem előidézője


„Hogy nem szakad le az ég. Vagy a pofája” – írta bejegyzésében Kocsis Máté. 

Ahogy arról a Napi Újság is beszámolt, Gyurcsány Ferenc pénteki Facebook-bejegyzésében visszaidézte a 2010 előtti időket. Erre reagált közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. A posztot azzal a felütéssel indította Kocsis, hogy 

„próbáljunk meg higgadtan viszonyulni Gyurcsány Ferenc ma reggeli posztjához. (Lehetetlen)”

– szögezte le.

Majd idézte a DK elnökének azon kijelentését „a tőle is szokatlanul sunyi és aljas írásában”, mi szerint  „2006 ősze súlyos politikai válságot hozott. Benne egy drámai beszéd, egy előkészített puccsista orbáni szándék”.

„Maga nem áldozata volt annak az aprócska őszi válságocskának, hanem előidézője”

Erre a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője azt írta: „Ember! Nem az a szegény 2006-os ősz »hozott« politikai válságot (a semmiből egyszer csak itt-ott előkerül egy kis politikai válság), hanem személyesen maga hozta, mégpedig azzal, hogy széthazudta a választási kampányt, meghamisította a költségvetés számait, »eltüntetett papírokat« – ahogy mondta –, és becsapott egy egész országot, majd ez ki is derült. Maga nem áldozata volt annak az aprócska őszi válságocskának, hanem előidézője. Ahogy a pénzügyi és gazdasági válságnak is.

Ne sunyuljon, legyen bátor!”

– szólította fel Kocsis Máté Gyurcsányt.

„A rendszerváltozás óta ilyen gátlástalanul még soha senki nem viszonyult a magyar emberekhez”

Mindezek mellett a kormánypárti politikus azt is leszögezte, hogy „a beszéd nem drámai volt, hanem egy aljas gazember színpadias és ripacs önfényezése a párttársai előtt. (...)

Hazugságbeszéd volt az dögivel.

Drámai legfeljebb az volt benne, hogy a rendszerváltozás óta ilyen gátlástalanul még soha senki nem viszonyult a magyar emberekhez”. 

„Maga adta ki a parancsot”

Zárásként pedig megjegyzést fűzött a lövetéshez is. A politikus felhívta arra a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferenc a 2006-os események kapcsán „ügyetlennek” nevezte” a rendőrséget.

„(Ügyetlen, értik?) Ne kenje rájuk, ember, ne relativizáljon.

Maga adta ki a parancsot. 

Ügyetlen. Hogy nem szakad le az ég. Vagy a pofája” – zárta gondolatait Kocsis Máté.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
AZT JÓL TETTE, MERT TÖBBEK KÖZÖTT az EFFÉLE BELSŐ ELLENSÉGEKNEK KÖSZÖNHETJÜK, HOGY:
72 ÉV ALATT TÖBB MINT 7 MILLIÓ MAGYAR BABÁT ÖLTEK MEG MAGYARORSZÁGON a KAPZSIDÓ ORVOSOK!!!
SZIGORÚAN TITKOS ÉS SOKKOLÓ KLIP a TITKOSSZOLGÁLATOK ARCHÍV FELVÉTELEI ALAPJÁN!!!
“ISRAHELL” és ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐ CSÁPJAI MINDENT és MINDENKIT MEGFOJTANAK, AKI SZÓVÁ MERI TENNI, HOGY a 2-ik VILÁGHÁBORÚ ÓTA 7.100.000 AZAZ HÉTMILLIÓ EGY-SZÁZEZER GYERMEKET GYILKOLTAK MEG MAGYARORSZÁGON, HOGY a SZÁMTALAN IDEGEN BETELEPÍTÉSÉVEL ITT TEREMTSÉK MEG új ISRAHELL ÁLLAMÁT!!!
https://www.youtube.com/watch?v=AE-iz1UxKxk