A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Varga Judit szerint a magyar szabályokat be kellene vezetni minden uniós tagországban


A Magyar Nemzetnek adott évértékelő interjújában az igazságügyi miniszter kifejtette,

az az Európai Parlament, amely eddig politikai zsarolóeszközként használt eljárásokat az intézményekkel és a tagállamokkal szemben, most morális válságba került.

Varga Judit hozzátette, az Európai Parlamentnek mindenképpen változnia kell, és két lehetőséget fel is vázolt.

Az egyik, hogy az EP-képviselőket a nemzeti parlamenteknek kellene delegálni, a másik pedig, hogy a tagállami kormányok és a nemzeti parlamentek is kezdeményezhessenek uniós jogalkotási eljárást.

"A magyar szabályokat be kellene vezetni minden uniós tagországban, és akkor számos európai vezető nagy kihívás előtt állna”

– hangsúlyozta Varga Judit. 

Az igazságügyi miniszter elmondta:

Mi, magyarok akarunk dönteni arról, hogy kivel éljünk együtt a saját hazánkban, és hogyan neveljük a gyermekeinket. Az áprilisi népszavazáson 3,7 millió magyar mondta ki az egyértelmű álláspontját a gyermekvédelem kérdésében, és ez az álláspont teljes mértékben összhangban áll az unió alapjogi chartájával is. Emiatt különösen érthetetlennek tartom az Európai Bizottság keresetét. De az érveink tiszták, a szándékunk pedig egyenes. Ennek tudatában fogjuk képviselni a magyar álláspontot az Európai Unió Bíróságán is.  

Majd így folytatta:

 A konzervatív politika sajátossága a balliberális politikával szemben az, hogy nem önmagáért, hanem az emberekért és a közösségért működik.

Az ideológia sosem állhat szemben az emberek érdekeivel és mindennapi boldogulásával.

Ez az alaphelyzet. Én úgy gondolom, hogy a kormány 2022 utolsó napjaiban meghozott döntései, mint például a babaváró támogatás meghosszabbítása vagy a harminc év alatti anyák szja-mentessége elég jól példázza az eltökéltségünket. Mi a következő években is a családok kormánya akarunk lenni.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Önbíráskodással simán megtisztíthatjuk Mária országát a faj és lélekidegen szeméttől az ziher...
Bátrabb nemzeti öntudattal megáldott országokban nüansznyibb hazugságokért is kivégzi az Isten adta nép az efféle fajzat belső ellenségeit, mint amit ezek a Soros ügynökök műveltek le itt a cionista gyarmatosítás 33 éve alatt!!!
A világ vallási vezetőinek véleménye szerint itt a világvég.
Ez a karácsony volt az utolsó "egyeseknek":
https://www.pravda.ru/news/faith/1784...onecsveta/
Így üzenve a templomból kijövet válaszadásra képtelen szemforgató bélpoklos zsarnokoknak...
Az, hogy Budaházy Györgyéknek kegyelemért kell könyörögni, a legújabb kori magyarországi cionista rémuralom és zsidó diktatúra örömmámora!!!
Hiszen éppen eme hazafiaknak a 2006-os megmozdulásai révén kerülhettek kétharmaddal hatalomba apartheid Israhell narancs kipás fartúrói és kikeresztelkedett sátánistái!!!

„Likasszák már az égben fönt a rostát
s a csillagok tengelyét olajozzák
szorgalmas angyalok.
És lészen csillagfordulás megint
és miként hirdeti a Biblia:
megméretik az embernek fia
s ki mint vetett, azonképpen arat.
Mert elfut a víz és csak a kő marad,
de a kő marad.”
-Wass A.-
http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3