A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szomorú hírt jelentett be Berki Mazsi: Kislányáról van szó


Berki Mazsi nemrég közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy az elmúlt időszakban eltűnt, hiszen minden idejét kislányával töltötte, aki lebetegedett. 

"Egy kicsit eltűntem, mert sajnos Emmácskám lebetegedett. Két napja még a telefonomat is alig vettem elő, így rengeteg megválaszolatlan hívás és üzenet vár, sőt a munkámmal is elmaradtam. Ilyenkor szerintem fontos, hogy együtt rezegjünk és a lehető legtöbb időt töltsük a kis Manóval" - fogalmazott.

Megvolt az első születésnap is!

A kis Emma Katerina pár héttel ezelőtt töltötte be az első életévét. Bár hatalmas volt az öröm, nem feledkeztek meg a májusban elhunyt Berki Krisztiánról sem, aki nélkül minden pillanatuk nagyon nehéz.

"Tavaly ősszel volt egy beszélgetésünk Krisztiánnal erről. Én ott leültem vele beszélni, és mondtam, hogy változtatni kell abban, hogy a gyerekeket szerepeltetjük a közösségi oldalainkon. Az utolsó időszakban ő is változtatott ezen. Ő sem mutatta már annyit Natit, és Emmát sem mutattuk annyit. Ez teljesen tudatos, mert kezd egy nagyon rossz irányba menni a világ" - mondta korábban az özvegy.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések