A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Püspökladányban kutyát mentettek a tűzoltók


Egy parkoló autó alá bemászott egy kutya kedd reggel Püspökladányban, a Remény utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat hívták segítségül, akik emelővel megemelték a járművet és kiszabadították az állatot. A kutya nem sérült meg - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Megdőlt egy tizenöt méter magas fa tegnap Debrecenben, a Gyöngyösi utcában. Lakóházat és gyalogos forgalmat is veszélyeztetett, ezért a fát a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták.

Két autó ütközött össze a 4-es számú főúton, Debrecen közelében kedd délután. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították az autókat. A mentőszolgálat két ember kórházba szállított.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül egy súlyos és négy könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések