A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Debreczeni Zita kerekedő babapocakkal csillogott a címlapon: flitteres, ezüst ruhában fotózták a férjével


Debreczeni Zita csodaszép kismamaként ragyogott a csillogós ruhában. Ennél ünnepibb nem is lehetett volna.

Debreczeni Zita kerekedő babapocakkal, ezüstösen csillogó ruhában szerepelt a címlapon. Gyönyörű kismamaként ragyogott férje, Gianni oldalán. A fotósorozathoz készült interjúban pedig arról beszéltek, milyen fontos számukra az ünnepi időszak.

A sztár házaspár szeptemberben adta hírül, másodjára is szülők lesznek. Azóta már azt is elárulták, hogy nagyobbik fiuknak, Gianfranco Máténak kisöccse születik, második csemetéjük is kisfiú.

Több alkalommal meséltek már arról, hogy a szülővé válás folyamata nem volt egyszerű a számukra. A tízedik lombikbeültetés után 2020. augusztus 28-án született meg Gianfi.


Két éve éppen az adventi időszak kellős közepén tudták meg, hogy hamarosan hárman lesznek, így a 2020-as karácsony minden addiginál különlegesebb volt.

- Most úgy gyújtottuk meg az advent első gyertyáját, hogy imádkoztunk, majd elmondtuk a kicsinek: most kezdődik az igazi buli - árulta el Gianni a Nők Lapjában.

A családfőnek vendéglátósként az ünnepek előtti hetek a legpörgősebbek az évben, alig van otthon. Debreczeni Zita boldogan teremt békét az otthonukban. Nem kér a karácsonyt megelőző vásárlási őrületből, már novemberben beszerzi az ajándékokat, hogy az ünnepi időszak a legnagyobb nyugalomban és idillben teljen.


Azt is elmesélték, nem hármasban töltik a szentestét. Körbeülik az ünnepi asztalt a szeretteikkel, ilyenkor mindenki jól érzi magát.

- Idén minden a gyerek köré épül, különleges meglepetésekkel. Izgalommal várjuk, mit fog szólni mindenhez.

- Tudom előre, hogy a következő fog a legtöbbször elhangzani: „Ne nyúlj hozzá, mert el fogod törni!” - egészítette ki viccesen férjét Debreczeni Zita.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések