A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

New York Times: A Moszkva-barát Orbán Viktor leépítette a demokráciát Magyarországon


A lap szerint a magyar kormányfő „átalakította országában a demokratikus intézményeket”.


Összefoglalót írt a kommunista The New York Times az ukrajnai háborúról, amelyben kitértek arra, hogy Magyarország ejtette vétóját az Ukrajnának szánt 18 milliárd eurós pénzügyi csomaggal szemben.Az EU cserébe beleegyezett, hogy a magyar kormány hozzájuthat az újjáépítési alap forrásaihoz, amennyiben teljesíti a korrupció visszaszorítását szolgáló reformokat – idézte fel a lap.

Hozzátették, hogy emellett csökkentik a kohéziós alap befagyasztott forrásainak összegét, melyet a jogállamisággal kapcsolatos kételyek miatt tartanak vissza.

Az összefoglalóban arról is szót ejtettek, hogy a magyar kormány vitája Brüsszellel évek óta tart, mert a „Moszkva-barát Orbán Viktor átalakította országában a demokratikus intézményeket, és leépítette a demokráciát”.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
HELYESEN: A SOHA NEM LÉTEZŐ DEMOKRÁCIÁT is LEÉPÍTETTE a FELCSÚTI ROTHSCHILD LAKÁJ!!!

FOKOZÁSKÉNT a (T)RENDRŐL! - "SAJNOS HAZÁNK ÁLLAMPOLGÁRAINAK is a TÖBBSÉGE, ALAPVETŐ és ÁLTALÁNOS ÉRTÉKREND VÁLSÁGBAN SZENVED.
...- és NEM FOGJÁK FEL, HOGY BŰNSZERVEZETET és BŰNSZERVEZETET EGYMÁSSAL NEM ÖSSZEHASONLÍTGATNI KELL, HANEM ABBA KELL HAGYNI a SZOLGÁLÁSUKAT, HA RÁJÖVÜNK ARRA, HOGY AZOK-AZOK.
...- MERT AKI BŰNSZERVEZETEKET TÁMOGAT és SZOLGÁL,...- MONDJÁK AZOK MAGUKAT KORMÁNYNAK, VAGY ELLENZÉKNEK,...- AZOK az EMBERSZABÁSÚAK AZONTÚL, HOGY HAZÁJUK, HAZÁNK FELSZÁMOLÁSÁHOZ SEGÉDKEZNEK, MAGUK is BŰNÖZŐVÉ, MAJD a VÉRSZÍVÓK ÁLDOZATÁVÁ VÁLNAK!
...- ÉS MÉG VALAMI! - SOK FIDESZNYIK JÖN AZZAL,...- HOGY TUDJA, HOGY a KORMÁNYA SOK GAZDASÁGI és POLITIKAI STIKLIT KÖVET EL, DE ŐK a KISEBBIK ROSSZ és NINCS ALTERNATÍVÁJUK!

– NOS, KEDVES EMBEREK,...- a HAZAÁRULÓ, BŰNSZERVEZETKÉNT, DIKTATÓRIKUSAN MŰKÖDTETETT ÁLLAMVEZETÉSNEK CSAK ALTERNATÍVÁJA VAN,...- AZT AZONNAL FEL KELL SZÁMOLNI és MINDENNEMŰ SZOLGÁLÁSÁT, TÁMOGATÁSÁT ABBA KELL HAGYNI.


– ...-HOGY AZUTÁN a MAGUNK HAZÁJÁT KEZDJÜK EL ÉPÍTENI VÉGRE!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/2/03__Foldi_viragok.mp3


MINDERRŐL és "MINDENRŐL" LEGJOBBAN a NÉPSZERŰ ZSIDÓ HALEMBER (Edward Fishman!!!) TETT EGY REMEKBE SZABOTT ÖSSZEGZÉST!!!

https://hvg.hu/gazdasag/20200505_Uj_vilagrend_johet_de_ki_tudja_milyen?fbclid=IwAR3zpfKel8H2EDkf8TgERoDREscz_0KspSMU4Ud9u5j298ia6I_NpINUgY8