A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dollárbaloldal – Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely továbbra sem válaszol a Korányi Dávidról feltett kérdésekre (videó)


A fővárosi Fidesz-KDNP továbbra is várja Karácsony Gergely főpolgármester válaszát, milyen érdemi segítséget nyújtott a fővárosnak Korányi Dávid volt városdiplomáciai főtanácsadó – mondta Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője szerdán, a Fővárosi Közgyűlés ülésén.


Wintermantel Zsolt a napirend előtti vitában emlékeztetett, egy hete levélben kérdezte Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy személyes jóbarátja, Korányi Dávid volt városdiplomáciai főtanácsadó, milyen érdemi segítséget nyújtott az elmúlt években a főváros számára, ám erre nem kapott választ. A politikus ezért a közgyűlésen megismételte kérdését: mit csinált Korányi Dávid New Yorkban, milyen érdemi tevékenységet végzett a főváros számára.

Milyen gazdasági együttműködési lehetőségeket hozott össze, nem ideértve a hárommilliárd forintot, amit összegründolt a baloldal választási kampányára?
– tette fel a kérdést Wintermantel Zsolt.

A politikus arra is kíváncsi volt, a Korányi Dávidnak kifizetett pénz mennyire hasznosult a budapestiek érdekében. Felvetette, vajon mennyire illeszkedik a főpolgármester programjában meghirdetett szabad, igazságos Budapest eszményéhez az, hogy a főpolgármester nem válaszolja meg a budapestieket jogosan érdeklő kérdést.

Válaszában Karácsony Gergely főpolgármester azt mondta, válaszolni fognak Wintermantel Zsolt közadatigénylésére, de ezt az adatot már más is kikérte. A főpolgármester szerint a Fővárosi Önkormányzat városdiplomáciai munkája
nagyon aktív és eredményes volt, és százmilliárdokban mérhető az erős lobbitevékenység eredménye.


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
AHHOZ, HOGY az ún. WINTHERMANTEL=TÉLIKABÁT ZSOLT KÉRDÉST TEHESSEN FEL BÁRKINEK...- EL KÉNE SZÁMOLNIA az ÚJPESTIEKTŐL ELLOPOTT ANYAGI JAVAKKAL és MILLIÓKKAL!!!
JUT ESZEMBE!!!
ÁLLAMPOLGÁRSÁGI NYILATKOZAT...- MAGYAROKNAK!!!
Felismerve, hogy a Magyarország nevű állam kifejezetten nem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal, ezért nem helyette, hanem mellette jött létre, élve a nemzetközi gyakorlatban elismert optálás jogával kinyilvánítom kifejezett akaratomat, hogy a Magyar Köztársaságban meglévő magyar állampolgárságomról nem kívánok lemondani.

A jogszerű Magyar Államhoz akarok tartozni, és mostantól nem mint az állam kiszolgáltatottja, hanem mint az állam jogszerű kedvezményezettje!

Az állampolgársági nyilatkozat az optálás teljes bizonyító erejű okiratban való kifejezése a jogszerű Magyar Államhoz, amelynek jelenlegi neve Magyar Köztársaság. A Magyar Állam Közigazgatási Hivatala az általa befogadott állampolgársági nyilatkozatok alapján igazolja, hogy a nyilatkozó nem tartozik a Magyarország nevű párhuzamos de facto állam intézményeinek joghatósága alá.

Bár a tulajdonosi jog levelezéssel is megszerezhető a MATT oldalán keresztül, mégis arra kérünk mindenkit, hogy az alábbi linkre kattintva válassza ki az egyre bővülő számú irodánk közül a hozzá legközelebb lévőt, vegye fel vele a kapcsolatot és fáradjon el oda két igazolványképpel:

VÁRUNK MINDENKIT HAZA!!!

„Az egyének optáláshoz való joga államutódlás esetén értelmezendő, és alkalmazására az érintett személyek vonatkozásában elsősorban szétváláskor, elszakadáskor és területátadáskor kerülhet sor.”
Keresd!!!
Ganczer Mónika: Az optáláshoz való jog a nemzetközi jogban
https://megoldas2013.blog.hu/2013/11/24/az_ember_vagyontargy_lett