Hirdessen itt

Németh Szilárd nem tagja a Fidesznek


Az országgyűlési képviselő minden előzetes tájékoztatás nélkül feloszlatta a Fidesz csepeli alapszervezetét, így jelenleg nincs párttagsága. 

Feloszlatta a csepeli Fidesz alapszervezetét Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos, a párt alelnöke, illetve a csepeli választókerület elnöke – tájékoztatott az Index.

A lépésről Németh Szilárd nem tájékoztatta a helyi párttagságot, a novemberi elején meghozott döntésről a csepeli Fidesz közösségi oldalán sem tett említést, továbbá az érintettek is csak múlt héten kapták meg postai úton a hivatalos értesítést.

A Fidesz alapszabálya értelmében az alapszervezet megszüntetéséről az országos választmány elnökségének kell kimondani a végső szót, amelyet Kövér László vezet.

A testület döntését követően azonban most sem Németh Szilárd, sem a csepeli polgármester, Borbély Lénárd nem tagja a Fidesznek.

Ahhoz, hogy újra megkapják a tagsági igazolványukat, külön kérelmezniük kell a felvételüket Földesi Gyula regionális pártigazgatónál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések