A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Frontálisan ütközött két autó Szabolcsnál, egy várandós nő ült az egyik kocsiban


A brutális balesetet - amelyben öten sérültek meg - egy friss jogosítvánnyal rendelkező 18 éves lány okozta.


A 18 éves lány egyedül vezette autóját Szabolcs irányából Balsa felé hétfő délután, amikor a csúszós, nedves úton kisodródott egy kanyarnál, majd áttérve a szemközti sávba frontálisan ütközött egy másik autóval. A fiatal lány végül az árokban kötött ki az autójával - számolt be róla a Friss Média.

A balesethez riasztott nyíregyházi hivatásos, ibrányi önkormányzati, valamint rakamazi önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével leszedték a jármű ajtaját, és a mentőkkel együttműködve kiemelték az utasokat. A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett.

A balesetben öten sérültek meg. A sérültek között van egy húszéves nő is, aki 6 hónapos terhes. Őt könnyebb sérülésekkel, egy idős férfit és egy másik nőt életveszélyes sérülésekkel, míg az autó negyedik utasát súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. A fiatal nő - aki feltehetően a balesetet okozta - gerincsérüléseket szenvedett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések