A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„A húgom nagyon jó ember volt” – megszólalt az elhunyt debreceni röplabdázó gyászoló testvére (videó)


A TV2 egyik realityjének szereplője, Tóth Szandi csak a hírekből értesült a tragikus szerdai baleset részleteiről.  

Ahogy arról már beszámoltunk, múlt szerdán balesetben elhunyt Tóth Kinga, az Eötvös DSE röplabdázója, a sportoló Ebes és Hajdúszovát között vesztette életét, miután autójával letért az útról, majd egy fának csapódott. A sportoló halálhírét a klub is megerősítette.

Mint azt a BorsOnline írja, az elhunyt nő a TV2 egyik társkereső realityjének, a Money or Love egyik szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére.

– A legszörnyűbb, hogy hivatalosan még nem kaptunk értesítést arról, mi történt pontosan, a hírekből, a sajtóból értesültünk csak a részletekről – idézi a gyászoló nővért a lap. – A húgom nagyon jó ember volt, alázatos, imádta a családját és azt, amit csinált. Az élete volt a röplabda, mindent feláldozott érte.

Nekem azért is fáj rettenetesen az elvesztése, mert mindig úgy gondoltam, kettőnk közül ő megy majd előbb férjhez és lesz családja, azt hittem, hogy ott állhatok mellette az esküvőjén mint büszke nővér... Most meg nemhogy ez nem valósulhat meg, de ő sem lesz ott mellettem, ha velem történik ez meg

– tette hozzá Tóth Szandi.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések