A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalom: a kutyája ette meg az elhunyt férfit Miskolcon


Hajléktalanszállókat és kórházakat is felkerestek, ám hiába próbáltak a szomszédai a nyomára bukkanni annak a 80 éves miskolci férfinak, aki a múlt hét óta nem adott magáról életjelet. Amikor a rendőrök az otthonában keresték őt, a házban borzalmas látvány fogadta őket.


A szobában már csak a vélhetően hetekkel korábban elhunyt férfi holttestének a maradványai voltak. Az RTL Híradó úgy tudja, a kutyája ehetett a holttestéből, az ebet most szakértők vizsgálják.

Az idős férfi magányosan, a kutyájával élt az egyik elhagyatott házban Miskolc külvárosában, Perecesen. Mint kiderült, az állatot néhány éve fogadta be. Az egyik szomszéd szerint szinte sosem mozdult ki az otthonából. Mint elmondta, egy ideje már tartottak tőle, hogy meghalt, mert nem füstölt a kényébe, a tévéje ki volt kapcsolva, és a villanyt sem oltotta fel.

– Szóltunk a nevelt fiának, hogy valami történhetett a bácsival, jöjjön már ki. Kijött, viszont nem találta – mondta a szomszéd a Híradónak, majd hozzátette: hajléktalanszállókat és kórházakat is felkerestek, de mivel nem találták a bácsit, hívták a rendőröket, akik rábukkantak a szétmarcangolt holttestre.

Az RTL Híradó értesülése szerint a kutya ehetett a holttestből. Egy szakértő szerint bármilyen szoros kapcsolat is alakul ki ember és kutyája között, a kötődés megszűnik, ha a gazda nem mutat életjeleket.
Életfogytiglanra ítéltek egy rendőrgyilkos orvvadászt

– Nem érzékelte az egyéni gazdaszagot, és ahogy több óra, nap eltelt, fellépett a biológiai szükséglet, az éhségérzet. Illetve nem volt már meg a gazdához való kötődés, nem mozgott az illető, nem volt meg az egyéni szaga, ennek nyomán az állat prédának tekintette – magyarázta Lehoczki László kutyakiképző.

Szerinte a történtek miatt a kutya nem lett veszélyes, de a protokoll szerint az állat állapotát és viselkedését szakértők vizsgálják. A rendőrség azt írta, nem történt bűncselekmény, az ügyet vizsgálják – közölte az rtl.hu.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések