A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Áttért a szembe sávba a BMW-s, majd frontálisan ütközött egy mentőautóval: több súlyos sérült van – videó


Egy enyhe jobb kanyarban hirtelen áttért a szembe sávba a BMW-jével, majd frontálisan ütközött egy mentőautóval egy 22 éves férfi Miskolcon szerda délután. Az autó sofőrje – aki roncsba szorult – és a mellette utazó 25 éves férfi súlyosan megsérültek.


A mentő, amely egy beteghez indult, nem használta a megkülönböztető jelzést, amikor a baleset történt. A TV2 Tények számolt be arról, hogy az ütközés nyomán a BMW eleje a felismerhetetlenségig összeroncsolódott: leszakadt a lökhárítója és a motorháztető is. A mentőautó is totálkáros lett. A 25 éves férfit Miskolc hivatásos tűzoltói menekítették ki a roncsból.

– Feszítővágóval eltávolították a kocsi tetejét, kiemelték a sofőrt az összeroncsolódott autóból, majd átadták őt a mentőknek – nyilatkozott a Tényeknek Dojcsak Dávid, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvívője.

A BMW-ben hárman utaztak: a 22 éves sofőr, mellette egy 25 éves férfi, míg hátul egy 20 éves lány. Mindhármójukat, valamint a mentőautóban utazó ápolót kórházba szállították.

– A mentőegységet beteghez riasztották, amikor balesetet szenvedett. A személygépkocsiban hárman utaztak, közülük ketten súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült. Mentőápoló bajtársunk is könnyebb sérüléseket szenvedett az ütközés során. Helyszíni ellátást követően mind a négy sérültet kórházba szállítottuk – közölte a TV2 Tényekkel Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések