A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Embertelen: keksz miatt majdnem megölte a gyerekét egy monori férfi – videó


Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem halt meg az az ártatlan ötéves gyermek, akit 29 éves édesapja büntetésből a falhoz vert. A kicsi egyetlen „bűne” az volt, hogy megette a kekszet. A bántalmazástól a gyerek nem csupán elájult, de a koponyája is betört.

Az agresszív apa a gyereket földhöz vágta, akinek maradandó sérülést is okozott. A férfi a TV2 Tények értesülése szerint gyakran bántotta a kicsit, amiként a feleségét is többször megverte. Az apa a bíróságon mindent tagadott, a gyermeke megverését pedig balesetnek akarta beállítani.

Az eset két évvel ezelőtt egy monori családi házban történt. A férfi és élettársa még az általános iskolában ismerték meg egymást, s amikor a gondnokság alatt álló nő felnőtté vált, összeköltöztek, majd nemsokára három gyermekük született: Gábor, Kristóf és József. A gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek, ám a hatóság úgy döntött, visszaadja őket az apjuknak... aki rendszeresen bántotta őket.

A TV2 úgy értesült, a tragikus napon is összeveszett az agresszív férfi a családjával, mert valaki megette a kekszét. A legkisebb fiú félelmében elsírta magát, mert tartott az apja haragjától. Az apa kérdőre vonta a kis Józsefet, hogy hol van a keksz, majd két kézzel megragadta a gyermeket, felemelte a földről, aztán a fejét egyszer nagy erővel a csempével burkolt falhoz ütötte, ezt követően pedig a földre dobta a kicsit – derült ki a riportból.

Miután a tragédia megtörtént, az orvosoknak a család azt hazudta, József leesett az asztalról. A kisgyermek többszörös koponyatörést szenvedett. A nyomozók az apát kihallgatták, aki akkor mindent elismert, ám az előkészítő ülésen már másképpen emlékezett vissza a történtekre, próbálva balesetnek beállítani tettét.

A tárgyalás tanúk meghallgatásával folytatódik, az agresszív férfira az ügyészség tíz évet kért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések