A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vér folyt a Romániából induló Wizz Air-járat egyik poggyászából


Nem tudták megállapítani, hogy állati vagy emberi vér volt a feladott csomagban.  

A Kolozsvár-Liverpool vasárnapi járatának egyik poggyászából folyt ki a vér, az angol repülőtér poggyászrakodói fedezték fel, hogy valamelyik csomagból történik a szivárgás. Az utasok hiába vártak a poggyászaikra, mivel két óra tanakodás után a reptér illetékesei úgy döntöttek, nem pakolják le a véres rakományt, így azt visszavitték Kolozsvárra.

A Wizz Air azt közölte az ügyben, hogy a csomagok visszaszállítása biztonsági intézkedés volt, a helyszínen nem lehetett megállapítani, hogy emberi vagy állati vér folyt ki. Később kiderült, az egyik bőröndben „különböző élelmiszerek” voltak.

„A tényekből nem olyan nehéz kikövetkeztetni, milyen történet lehet az incidens mögött: hazalátogatott egy Nagy-Britanniában dolgozó honfitársunk, majd a családi disznóvágás után felpakolták kolbásszal és karajjal, amit a hazai ízekre vágyó utasunk légi úton próbált eljuttatni a fagyasztóig” – fűzte hozzá a Főtér.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések