A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vásárhelyi Mariska: Alakulgat Putyin saját frakciója az EU-ban


Váráshelyi Mária újfent kifakadt a Facebook-oldalán. A baloldali szociológus kifejtette, hogy „úgy tűnik alakulgat Putyin saját frakciója az EU-ban”. 

Mint írta, „most, hogy szövetséget kötöttek azok az európai szélsőjobboldali (neonáci) pártok – Fidesz, FPÖ, Nemzeti Tömörülés, Liga, Vox – amelyeket Putyin finanszíroz, megtették az első nagy lépést afelé, hogy idővel külön frakciót alakítsanak az EP-ben”.

Vásárhelyi leszögezte, hogy ez egy olyan frakció lesz, amely Oroszország és „a tömeggyilkos Putyin érdekeit fogja képviselni”. Ennek kapcsán kifejtette, hogy szerinte

Orbán talán azért is ilyen hűséges kiszolgálója a putyini rezsimnek, mert arra számít, hogy ő vezeti majd ezt a hordát.”

A szociológus szerint régóta ez Orbán Viktor álma, „és akkor végre formálisan is vezető szerephez jut Európán belül”. „És ez megér neki annyit, hogy szemétdombra hajítsa Magyarország tisztességét, becsületét.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések