A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lázárhoz került a közlekedés, távozik posztjáról Vitézy Dávid


Meg nem erősített információk szerint hétfőn bejelentette lemondását Vitézy Dávid, aki közlekedésért felelős államtitkár volt Palkovics László minisztériumában.

A múlt héten derült ki, hogy Palkovics László – bizonyos konfliktusok, nézeteltérések miatt – lemond a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) vezetéséről. A hírt hétfőn erősítette meg Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány részéről.

Most újabb fejleményt jelent az ügyben, hogy azóta a jelek szerint Vitézy Dávid is benyújtotta a lemondását. Az államtitkár lemondását a korábbról Vitézyhez köthető Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) jelentette be, amely azt írta: Palkovics lemondásával a közlekedéspolitika Lázár János minisztériumához kerül át. 

A helyzet miatt ma 13 órakor Vitézy Dávid közlekedésért felelős államtitkár összehívta a minisztérium vezető munkatársait, bejelentette lemondását majd távozott. Ideiglenesen Kállai Éva helyettes államtitkár viszi az ügyeket, 48 óra van az átadás-átvételre

– írták. 

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ORBÁN VIKTOR, HA VALÓBAN 1 IGAZ MAGYAR MINISZTERELNÖK LENNE és NEM 1 CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK, AKI új ISRAHELLT CSINÁLT MÁRIA ORSZÁGÁBÓL!!!...- AKKOR EKKÉPPEN HANGOZNÉK LELKESÍTŐ BESZÉDE EBBEN a VÉSZKORSZAKBAN…

„…a hazánkba fékevesztett tempóban özönlő cionista zsidók immár nemzetünk elsőszámú élősködőivé és a legaljasabb belső ellenségekké léptek elő úgy, hogy Magyarországon a hivatalosan nyilvántartott 13 nemzeti kisebbség (cigányok – németek – szlovákok – horvátok – románok – ukránok – ruszinok – szerbek – szlovének – lengyelek – görögök – bolgárok – örmények) között nem is szerepelnek!!!
Innentől fogva a mindenkori magyarországi kormányoknak elsődleges célja az kell, hogy legyen, hogy a magyar érzelmű és öntudatú emberek védelmét maximálisan garantálja; - a nemzettudatot aláaknázó a magyar szentségeket folyton becsmérlő és köpködő a közös örömre, tehervállalásra, együttélésre és rendre képtelen gyermekgyilkos Júdás fajjal szemben!!!

Magyarország nemzetvédelmi stratégiájának célja, hogy az egyre manipuláltabb, apartheid izraelita, gyarmatosító világban a jövőben is a biztonság és a nyugalom országa maradjon minden magyar polgára számára (fogalmaz/na OVi a még sajna minden irányból Rothschild ország pusztítónak látszódó helytartó!!!).

Apostoli Magyar Királyságunk alkotmányának szellemében újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyarországi zsidók közössége csakis akkor számíthat Magyarország kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére, ha bocsánatot kérnek a többségi magyar társadalom állampolgáraitól a 72 éve szűnni nem akaró szemita agresszivitás, lelki terror és szemtelen térhódítás miatt" – buzdította a magyarokat Orbán Viktor, hozzátéve: a huszadik század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után is a MIND-ÖRÖK APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG ISTENI LÉTE garantálja, hogy a magyarországi zsidóság soha se használhassa ki újból és túrhassa ki tősgyökeres és hon-visszaszerző őseink leszármazottainak magyarjait saját hazájukból!!!”
…még ha a LÁTSZAT is CSAL!!!

https://megoldas2013.blog.hu/2013/11/24/az_ember_vagyontargy_lett