A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Ryanair „az idióta és káros utasadó” visszavonását követeli a kormánytól


Ismét megszólalt Michael O'Leary.

Változik a légitársaságok nyáron bevezetett extraprofit-adója, januártól a repülőgépek egy ülésre vetített károsanyag-kibocsátásától is függővé teszi a Magyarországról induló utasokra kivetett adó mértékét.

Az airportal beszámolója szerint Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója üdvözli a lépést, álláspontja szerint ez legalább bizonyítja, hogy a kormány szándéka az utasok és nem a nem létező légitársasági profit megadóztatása volt. O'Leary újból felszólította a magyar kormányt, hogy törölje el „az idióta és káros utasadót”, valamint

kérjen bocsánatot polgáraitól és a beutazóktól a hamis és tisztességtelen légitársasági adó sikertelen bevezetési kísérletéért, amelyet most környezetvédelmi utasadóval vált fel”.

A Ryanair szerint Magyarországnak és a turisztikai ágazatnak ki kell hevernie a Covid által okozott károkat, a magyar polgároknak és látogatóknak alacsonyabb repülőjegyárakra és több járatra van szükségük, nem pedig kevesebb járatra és magasabb kormányzati adókra. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések