A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem jutott messzire a tiszagyendai biciklitolvaj


A jogsértő egy tiszagyendai ház udvaráról vitte el a kerékpárt. A karcagi rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül elfogták a férfit. 


A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt folytat eljárást egy 29 éves tiszagyendai lakos ellen – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi november 10-én a délelőtti órákban bement egy helyi ingatlan udvarára, ahonnan kitolt egy lezáratlan kerékpárt. A sértett bejelentését követően a rendőrök kamerafelvétel alapján azonosították a világoskék melegítőfelsőt viselő feltételezett elkövetőt.


A jogsértőt elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során mindent bevallott. Elmondta, hogy a biciklit egy általa tiszaroffi lakosként ismert férfinak 8000 forintért eladta.

A rendőrök a terhelt lakcímén tartott kutatás során a világoskék felsőt megtalálták és lefoglalták, a kétkerekűt pedig keresik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések