A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

MTVA ostrom: Gyújtogatni kezdtek Hadházyék, közben Ukrajnát dicsőítették


Bár az értesülések szerint a Hadházy Ákos nevéhez köthető „A hazugsággyár blokádja” címen meghirdetett tüntetés este nyolc óra után nemsokkal véget ért, a demonstrálók egy csoportja még az MTVA-székház előtt maradt, és a rendezvényen osztogatott fáklyákkal gyújtogatni próbált.


A Magyar Nemzet számolt be arról, hogy Hadházy nem tudta kézben tartani az esti eseményeket, többen fáklyákat dobáltak a köztévé egyik portája elé. Azokat végül a rendőrök oltották el poroltóval – ismertette a lap.


A főbejáratnál nagyjából ötven tüntető volt, akik tábortüzet raktak, de egy rendőr eloltotta poroltóval. Az épület bejáratára a „hazugsággyár” feliratot rakták, zúg a menjünk be. Már itt rendőri sorfal áll 

Zúgott a Mocskos Fidesz is, miközben farkasszemet néztek a rendőrökkel a tüntetők. „Önök egy hazaáruló rezsimet védenek” – mondta egy résztvevő hangosbemondón.

„Meztelen a király” – szól a következő rigmus.

És szándékosan hagytuk a végére ezt a videót. November 4-én ezt sikerült előadnia Hadházynak, illetve ezt adatták elő vele a tartótisztek:

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Mire ez a szarcunami levonul nem lesz szükség politikusokra, az új digitális posztkommunizmusban minek politikus?
Van a "nép" meg az algoritmus ami mindent szabályoz, és valahol a szürke zónában néhány "ember" a mesterkulccsal amivel belenyúlhat az algoritmusba.
Aztán a rend éber héber őre kap egy értesítést a mobiljára és már megy is intézkedni...
Nem kérdez a júdás faj.
A politikusok a fennálló politikai bolhacirkuszt és saját magukat is felszámolják.