A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerikai képviselő: ha a republikánusok nyernek, Ukrajna egy fillért sem kap (Videó)


Amennyiben a republikánusok nyernek a félidős választásokon, “Ukrajna egy centet sem kap” – mondta Marjorie Taylor Green képviselő, a képviselőház republikánus párti tagja Sioux Cityben (Iowa állam) a választókhoz szólva.


“A demokraták szélesre tárták a határainkat, de az egyetlen határ, ami őket érdekli, az Ukrajna, nem pedig Amerika déli része. A republikánusok alatt Ukrajna egy fillért sem kap! A hazánk fontosabb” – mondta.

Kevin McCarthy, a képviselőház kisebbségi vezetője is hasonlóan nyilatkozott. Azt mondta, hogy ha a republikánusok nyernek a november 8-i választásokon, a kongresszus “elvághatja Ukrajna finanszírozását”.

Az orosz csapatok különleges műveletének hátterében a nyugati országok továbbra is fegyvereket pumpálnak Ukrajnába. Moszkva többször kijelentette, hogy a fegyverszállítások csak meghosszabbítják a konfliktust, és hogy a fegyverszállítmányok az orosz hadsereg legitim célpontjává válnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések