Hirdessen itt

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak Tiszafüreden


A közlekedésbiztonság javítása érdekében tovább folytatódtak a rendőri ellenőrzések Jász-Nagykun-Szolnok megyében.


Amint arról korábban többször hírt adtunk, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a helyi szervek munkatársai rendszeresen hajtanak végre közlekedésrendészeti ellenőrzést a megye területén. A rendőrök legutóbb október 28-án Tiszafüred  belterületén drón igénybevételével végeztek ilyen jellegű akciót. Két óra leforgása alatt 14 szabálysértővel szemben kellett intézkedni, akik közül többen a közúti közlekedési jelzőlámpa tilos jelzése ellenére hajtottak át az útkereszteződésen, valamint jópáran elmulasztották bekapcsolni a biztonsági övet – közölte hírportálunkkal a megyei rendőrkapitányság.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy elindulás előtt egyetlen, pár másodperces mozdulatot vesz igénybe a biztonsági öv bekapcsolása, mely használatával elkerülhető lehet egy tragédia. Továbbá ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat és a közlekedő partnereiket azzal, hogy áthajtanak a tilos jelzésen!

A balesetmegelőzés érdekében az elkövetkezendő időszakban a megye területén továbbra is várható a dinamikus jogsértések felderítését célzó ellenőrzések, mellyel a rendőrség célja a baleseti kockázat valamint a balesetek számának csökkentése.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések