A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két ember és két macska is meghalt, miután kigyulladt egy ház Patakon


Tizenkét óra leforgása alatt immár három lakástűz végződött tragédiával. 

Két ember meghalt, miután kigyulladt egy családi ház péntek hajnalban a Nógrád megyei Patakon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

Két járművel tíz tűzoltó vonult a helyszínre, ahol egy száz négyzetméteres, kétszintes ház egyik földszinti, húsz négyzetméteres szobája égett teljes terjedelmében. A lángokat negyven perc alatt sikerült megfékezni.

A házban hárman éltek, egyikük füstmérgezést szenvedett, két másik ember meghalt, holttestüket a tűzoltók találták meg a szoba oltása közben.

A tűzoltók két gázpalackot vittek ki a házból, megelőzve, hogy felrobbanjanak.

A füsttel telítődött épületben két macska is elpusztult.

A tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a tűzvizsgálat fogja feltárni.

Tizenkét óra leforgása alatt három lakástűz végződött tragédiával: csütörtök délután Kisdombegyházon, este Nyírteleken, péntek hajnalban pedig Patakon haltak meg emberek lakástűz miatt. A katasztrófavédelem felhívta a figyelmet arra, hogy a hasonló esetekben életet menthet egy füstérzékelő, amely a tűz keletkezésekor jelez, amikor még van idő cselekedni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések