A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kétéves kisfiú halt meg egy háztűzben Békés megyében, gondatlanság miatt vizsgálódnak


Az idős asszony és a nagyobbik gyerek ki tudott menekülni a házból, amikor felcsaptak a lángok, a kisfiút viszont nem sikerült kimenteni. Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.  

Szakértők bevonásával büntetőeljárásban vizsgálja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság annak a kétéves kisfiúnak a halálát, aki háztűzben vesztette életét csütörtök délután Kisdombegyházon - írja a police.hu.

A tragédia idején az épületben hárman tartózkodtak, egy kétéves gyermek, egy 17 éves fiatal és egy 68 éves nő.

A nagymama és a nagyobbik gyerek ki tudott menekülni az épületből, de a 2 éves kisfiút nem sikerült kimenteni, ezért ő a helyszínen életét vesztette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A beol.hu beszámolója szerint Magyar Zsolt, Kisdombegyház polgármestere azt mondta, hogy a család négy gyermeket nevel, a szülők dolgoztak, ezért a nagymama volt otthon a gyerekekkel, amikor felcsaptak a lángok.

„Porig égett ott minden, már amennyit látni lehetett. Semmi nem maradt. A család elhelyezéséről szeretnénk gondoskodni, van egy olyan épületünk, ahol konvektorokkal tudunk fűteni. Ideiglenesen az is segítség”

– mondta a település vezetője a Békés megyei lapnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések