A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Palvin Barbara csak úgy tündököl új fotóin


Ha valakitől szívesen inspirálódunk divat téren, akkor az Palvin Barbara: imádtuk a nyári, Sziget Fesztiválos szerelését, és a téli hónapokban is igazi ikonnak számít. Most például a Jimmy Choo új kampányában ragyogja be a szezont. 

Palvin Barbara Magyarország büszkesége, és kétségtelen, hogy neki minden IS jól áll. Igen, még a pufikabátok is. Ez pedig számunkra is remek inspirációt adhat ahhoz, hogy összeválogathassuk a legcsinosabb téli szetteket.

Barbara a Jimmy Choo 2022-es téli Snow Capsule nevű kollekciójának arca, mely néhány nappal ezelőtt debütált. A kapszulakollekció kiegészítők terén olyan praktikus darabokat tartalmaz, mint a vízálló kötött zoknik, a trendi telefontokok vagy a táskák, de a főszerep természetesen az ombre színekben pompázó csizmán és azzal tökéletesen harmonizáló pufidzsekin, valamint a monokróm, fekete-fehér darabokon van. A kampányfotók mesés sminkjéért egyébként Hadeel Tal, természetes tincseiért James Rowe, a gyönyörű képekért pedig Dan Beleiu fotós felelt.

Palvin Barbara még csak jövőre ünnepli a 30. születésnapját, de már egy egész életre való sikerszériát tudhat maga mögött. 13 évesen kezdett el modellkedni (belegondolni is elképesztő, hogy még mindig csak a 20-as éveiben jár, de már 17 éve dolgozik a szakmában), és azóta megszámlálhatatlan dolog történt vele. Azon túl, hogy a legnagyobb világmárkák felkéréseinek tett eleget és a Victoria Secret angyala is volt, a magánéletében sincs oka panaszra.

A szívdöglesztő Dylan Sprouse amerikai színésszel 2018 óta alkotnak egy párt és a nagy szerelem azóta is töretlen, amit mi sem bizonyít jobban, mint Dylan Barbinak küldött romantikus üzenete a modell 29. születésnapjára. Egy időben New Yorkban éltek, majd közösen vettek telket, ahol új álomotthonuk épül majd fel. Lehet, hogy lassan családot is alapítanak?


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések