A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Völner Pálra 8, Schadl Györgyre 10 év börtönt kér az ügyészség


Méghogy Magyarországon nincs korrupcióellenes ügyészség? Reméljük, ebben a tekintetben is mielőbb sikerül példát statuálni.

Vádat emelt az ügyészség Völner Pál és Schadl György ellen, korrupció és A Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós és vagyon elleni bűncselekmények, valamint pénzmosás miatt nyújtott be vádiratot dr. Schadl György és 21 társa – köztük dr. Völner Pál – ellen a Fővárosi Törvényszéken – közölte az ügyészség.

A vádirat lényege szerint dr. Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke 2018 májusát megelőzően, korrupciós kapcsolatot alakított ki dr. Völner Pállal, az Igazságügyi Minisztérium akkori parlamenti államtitkárával. Ennek keretében dr. Schadl György jogtalan előnyként rendszeresen készpénzt – 2021 júliusáig összesen legalább 83 millió forintot – adott a politikusnak, aki ezért az államtitkári és miniszterhelyettesi pozíciójából eredő befolyását az őt vesztegető személy érdekeinek megfelelően gyakorolta – olvasható a közleményben.

A nyomozó főügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság – beismerés esetén – ítélje dr. Schadl Györgyöt 10 év, míg dr. Völner Pált 8 év börtönbüntetésre, 200, illetve 25 millió forint pénzbüntetésre, továbbá mindkettőjüket 10 év közügyektől eltiltásra, jogi egyetemi végzettséghez kötött foglalkozástól végleges hatályú eltiltásra és rendeljen el velük szemben vagyonelkobzást a jogtalan gazdagodásuk erejéig.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
MEGINT MAXIMÁLISAN ELGÁZOSÍTOTTA a JÓ NÉPET a FELCSÚTI BORZ!!!...- GEORGE SOROS MA is ÉLŐ LEGHÍRHEDTEBB SZUPER AKTÍV ÜGYNÖKE!!!
Miközben a magyarországi igazságszolgáltatást teljes egészében átjátszotta a zsidó-maffiának, akik ezrével lakoltatják ki a családokat a már régóta fizethetetlen uzsorakamatok miatt!!!
NEM ELFELEJTENI!!!
A magyar hazafiakat 2019. húsvétja óta hallgatják le az ún. Pegasussal, mert Orbán és sleppje nagyon nem akar visszafizetni a kifosztott devizacsalás áldozatainak 2.000, azaz kétezer milliárd forintot!!! Inkább megtartaná magának az átkozott!!!
Vajon sikerül anélkül, hogy a belső szervei/szerverei idő előtt (már most is késő amúgy!) felmondják a szolgálatot?! A MAGYARORSZÁGI (I)GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS EGYIK BEFOLYÁSOLÓ "TÉNYEZŐJÉNEK" (ORBÁN ÁLTAL!!!) KINEVEZETT HÉBER-BUZI MAGYARGYŰLÖLŐ (Répássy Róbert!) SZEMÉLYE PONT az ERŐS és SZABAD MAGYARORSZÁG ESZMÉNYÉNEK MOND ELLEN!!!...- FŐKÉNT AZÉRT, MERT RÉPÁSSY ISRAHELL ELSZÁNT ÉRDEKÉRVÉNYESÍTŐJE a MAZSIHISZ SEHONNAI BITANGJAIVAL EGYÜTT...- SZÜLŐHAZÁJA ELLENÉBEN!!!
ÉSZBE VÉSNI!!!
A TALMUDISTA BÍRÁSKODÁS MAGYARORSZÁGI GYAKORLATA ELLENI BÜNTETŐ FELJELENTÉSEK és a KÖZJEGYZŐ VÉGREHAJTÓ-MAFFIA ELLENI PEREK INDÍTÁSA ÁLLAMPOLGÁRI JOGUNK és KÖTELESSÉGÜNK!!!
…még, ha OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, alias GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK (KÉT NYELVPÖRGETÉS KÖZEPETTE!!!) VISSZA is PRÓBÁLNA VÁLTOZNI ROTHSCHILD LAKÁJBÓL; - KAPUKAT DÖNGETŐ „VAJDÁVÁ”!!!
ÚGYHOGY MAGYAROK!!!...- LESZ, ITT IGENIS VÍZKERESZT, KÉREM SZÉPEN: 2022-ben…- VAGY, AMIT AKARTOK: SORSFORDÍTÓ NEMZETGYŰLÉS!!!

http://web.t-online.hu/apuska/media/3/03__Siro_ko.mp3