A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Válságos Ildikó állapota - letartóztatták a fitneszmodell férjét

A Nyíregyházi Törvényszék nyomozási bírája 30 napra letartóztatta azt a férfit, aki pénteken többször is megszúrta feleségét. Az ismert fitneszmodell még el tudott menekülni az egykori nyírteleki családi fészkükből, K. Ildikó életveszélyes sérüléseket szenvedett.

– A szökés, elrejtőzés és a tanúk befolyásolásának veszélye miatt az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, a törvényszék pedig 30 napra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A döntés végleges – erősítette meg szerkesztőségünknek dr. Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Információink szerint a sértett K. Ildikó állapota még mindig válságos, megműtötték, az intenzív osztályon ápolják, a szúrások a nő felsőtestét és a nyakát érték. Azóta kiderült, hogy a válófélben lévő házaspár 20 hónapos kislányuk láthatási szabályaiban korábban már megállapodtak, a gyermek éppen kapcsolattartáson volt az apjánál, amikor az anyja érte ment péntek reggel. A házaspár veszekedni kezdett, a vita során került elő a kés. Az anyának sikerült elmenekülnie, szomszédja hívta ki a mentőket és a rendőrséget, a kislányt a TEK hozta ki a házból sértetlenül.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések