A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Román embercsempészt fogtak Mezőhegyes mellett

A rendőrség őrizetbe vett egy román állampolgárt, mert a gyanú szerint három határsértőnek segített abban, hogy miután Románia felől az államhatárt illegálisan átlépték, tovább tudjanak utazni. A rendőrök Pitvaros és Mezőhegyes között tartóztatták fel őket.

Három határsértőt és egy embercsempészéssel gyanúsítható román állampolgárt fogtak el a rendőrök vasárnap hajnalban, 3 óra 15 perckor Pitvaros és Mezőhegyes között – olvasható a police.hu tájékoztatójában.

A román férfi egy román rendszámú személygépkocsival vitte a magukat albánnak valló, az államhatárt Románia felől illegálisan átlépő külföldieket.

A rendőrök az autó vezetőjét és utasait is előállították, a 19 éves román férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A három határsértő ellen a Battonya Határrendészeti Kirendeltségen idegenrendészeti eljárás indult.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések