A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő Földesen

Hat személyt értek tetten a rendőrök szombaton.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy családi házban Földesen, a Piac utcában szombaton este. A püspökladányi hivatásos tűzoltók az épületben méréseket végeztek, amelyek bebizonyították a veszélyes gáz jelenlétét. A tűzoltók figyelmeztették a tulajdonost, hogy a fűtőberendezést, ami egy cserépkályha volt, ne használja tovább. Az ingatlan fűtése más módon megoldható volt. Az eset során nem sérült meg senki - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, akik közül hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két embert pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések