A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Talált bankkártyával vette volna fel pénzt, de felsült, ezért a bankfiókban próbálkozott a hatvani férfi


A hatvani nyomozók csalás, valamint közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki az 52 éves helyi férfit. 


Egy 52 éves hatvani lakos még szeptember 23-án az egyik helyi buszmegállóban talált egy ott felejtett pénztárcát, amelyben személyes iratok és egy bankkártya volt - közölte portálunkkal Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens. A férfi úgy gondolta, kihasználja a szerencsés alkalmat, és megpróbál a kártyával az egyik automatából pénzt felvenni.  Többször is próbálkozott, de nem járt sikerrel, ugyanis nem tudta a kártya kódját. Ezt követően pár nap múlva személyesen ment be egy bankba, ahol a sértett személyigazolványát felmutatva egy hozzátartozójának adta ki magát, bízva abban, hogy így tud majd felvenni készpénzt, de ez a terve is hamar kútba esett.  

Végül bánatában úgy gondolta a bankból kijövet, hogy egy utolsó esélyt még ad próbálkozásának és egy másik automatánál is megpróbál pénzhez jutni, de a rendőrök tetten érték, és lefoglalták tőle a kártyát, illetve az ellopott pénztárcát, amelyet visszaadtak a tulajdonosának.

A hatvani nyomozók szeptember 27-én délután csalás, valamint közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki T. Pétert, aki beismerő vallomást tett.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések