A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szörnyű tragédia: tóba merült autójukba ragadt és vízbe fulladt egy debreceni anya és fia


A 28 éves édesanya a helyszínen, fia a kórházban halt meg. 

Egy magyar édesanya és nyolcéves fia meghalt, miután beszorultak autójukba, ami elsüllyedt egy tóban. A 28 éves Vivient és fiát, Milánt a vízből húzták ki, miután a Ford Focus, amiben ültek, elmerült szombaton Angliában, a cambridgeshire-i RAF Wittering légibázis közelében. Vivient a helyszínen halottnak nyilvánították. Milánt kórházba szállították, de nem tudták megmenteni – számolt be a BorsOnline a The Sun nyomán.

A magyar anya a közösségi oldalon található profilja alapján Debrecenben született, és fiával az angliai Stamford városában éltek.

Autójukat egy járókelő vette észre a tóban. A rendőrség azt közölte, egyelőre nem tudják, mennyi ideig volt a jármű a vízben a riasztás előtt. A tó egy éles kanyarban található az Old Oundle Roadnál.

Körülbelül 18 óra 20 perckor hívták a rendőrséget, hogy egy kék Ford Focust vettek észre a vízben. A rendőrök, a tűzoltók és a mentők a helyszínre érkeztek, a nőt és a gyermeket pedig kiemelték a járműből. A fiút kórházba szállították kezelésre, de később meghalt, míg a nő a helyszínen meghalt

- közölte a rendőrség szóvivője. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések