A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyolcan sérültek meg a békési balesetben


Nem vett észre egy elsőbbségadásra kötelező táblát egy személygépkocsi vezetője Békésen, ezért összeütközött egy másik autóval. A kis figyelmetlenségnek súlyos következménye lett, a balesetben nyolcan sérültek meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. 

Két személygépkocsi ütközött össze 2021. július 25-én délután Békésen, a Cseresznye utca és a Petőfi utca kereszteződésében. A baleset azért történt, mert az egyik autó vezetője nem adott elsőbbséget a másik autósnak. A kereszteződésben a forgalomirányító jelzőlámpa sárgán villogott, de ott volt mellette az elsőbbségadásra kötelező tábla. 

A mosonmagyaróvári férfi elismerte, hogy nem figyelt eléggé, nem vette észre a táblát. A kis figyelmetlenség miatt történt ütközésnek súlyos következménye lett. A vétlen autóban egy négyéves kisfiú és az édesanyja könnyebben, míg a velük utazó nagymama súlyosan megsérült. 

A szabálysértő férfi és az egyik utasa könnyű, három utasa súlyos sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. 

A Közlekedésrendészeti Osztály rendőrei a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a nyomozás iratait szeptember 2-án továbbították az ügyészségre – olvasható a police.hu oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések