A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy nő üvegtöréssel és késeléssel zárta le az italozást Gádoroson


Gádoroson testi sértés gyanúja, Békéscsabán és Újkígyóson baleset miatt intézkedtek hétfőn a Békés megyei rendőrök. 

Békés megyében hétfőn két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. 

Békéscsabán, 19 óra 15 perc körül a Czuczor utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződésében egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A balesetben négyen könnyű sérülést szenvedtek. 

Újkígyóson, a Petőfi utcában 22 óra után néhány perccel egy személyautó vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd letért az útról és oszlopnak ütközött. A helyszínen a jármű vezetőjénél, aki könnyebben megsérült, alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A 24 éves békéscsabai nő orvosi vizsgálatát, vérvételét követően a rendőrjárőrök elvették tőle a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Italozás közben vita alakult ki egy férfi és egy nő között hétfőn 23 óra 45 perc körül Gádoroson, egy lakóházban. A nézeteltérés során a 34 éves nő egy üveget széttört a szintén 34 éves férfi vállán, majd egy késsel meg is szúrta a lapockája környékén. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az Orosházi Rendőrkapitányságon a gádorosi nő ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indult büntetőeljárás – olvasható a police.hu oldalán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések