A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Navracsics Tibor: Az EU-pénzek jönni fognak


„Minden pozíciót kinyitottunk, minden javaslatot megfontoltunk és mindenhol megpróbáltunk kompromisszumot elérni” – fogalmazott a politikus. 

Interjút adott Navracsics Tibor területfejlesztési és uniós források felhasználásáért felelős miniszter a Válasz Online-nak. A beszélgetés során a miniszter úgy fogalmazott: „már nem rajtunk múlik, lesz-e megállapodás. Minden pozíciót kinyitottunk, minden javaslatot megfontoltunk és mindenhol megpróbáltunk kompromisszumot elérni”.

Arra a kérdésre, hogy uniós források nélkül is átvészelné-e Magyarország a jelenlegi válságot, Navracsics azt mondta: nem érdemes ezzel a kérdéssel foglalkozni, 

mert az EU-pénzek jönni fognak. A Bizottság identitásának, feladatának lényege, hogy együttműködjön a tagállamokkal. Ha nem sikerül megegyeznie valamelyikkel, az a Bizottság számára is kudarc”.

Arra a felvetésre, hogy az Európai Bizottság „átpasszolta a labdát” a Tanácsnak, Navracsics úgy felelt: „nincs nagy étvágya a Tanácsnak – a legvérmesebb miniszterekkel beszéltem, de még ők sem szeretnének pénzmegvonásig eljutni jogállami kérdések miatt”.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Na, én pontosan tudom, hogy ez a "nemzet" már régen nem ér kutyamicsodát sem.
Szót is kár rá vesztegetni, esetleg valami nosztalgikus agykontrollos önhipnózissal még beadagolható mindenkinek a maga számára, hogy nem az, aminek látszik.
…, de hát az ismerősöm is tévedhet, aki ilyeneket mond, ha át van „itatva”!!!
Hűbéresek vannak itt…- már ugyan Moszkvában is elkezdték a diákokat nemzeti öntudatra programozni... a tanárok kommunista anti-liberós előkészítése is beindult..., de szerencsére, már túl késő.

Nincs itt már semmilyen emberi érték, amiért áldozatot kellene hozni.
Lehet, sosem volt, csak az illúzió, ám, az mára sikeresen szerteoszlott a HAARP rendszernek, 5 G-nek és egyéb MK Ultrás beavatkozásoknak következtében.
A játéknak vége.
Új játék kezdődött el, csak ugyanazon cinkelt kockákkal.
Örömmel látom, hogy most ébrednek talán rá "sokan" a "nagyok" közül is, hogy kifogytak a játékosokból.
Addig spanolták a semmit, hogy tényleg semmivé foszlott.
Na, most ez kell tudni eladni még valaminek, valakiknek, aki semmiben sem hisznek.
Nemes feladat nemteleneknek!
Az igentelenség igénytelensége is fertőző!!!
https://orbanterror.blog.hu/2022/9