A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiosztották a Gyulai Várszínház nívódíjait

A Gyulai Várszínház Művészeti és Társadalmi Tanácsadó Testülete augusztus 19-i évadértékelő ülésén javaslatokat tett a nyári bemutatókhoz kapcsolódó nívódíjainak odaítélésére. A gyulai képviselő-testület csütörtöki ülésén a javaslatokat jóváhagyta. 

A gyulai önkormányzat és a Gyulai Várszínház által alapított Sík Ferenc-díjat Dér András rendező kapta a Mindenkinek mindene – Apor Vilmos című darab megírásáért és a színházi és filmes eszközöket eredeti módon ötvöző, kiemelkedő színvonalú megrendezéséért. A gyulai önkormányzat által alapított Havasi István-díj Márkó Eszter rendezőé a Tündöklő Jeromos című darab Tamási Áron szellemiségéhez hű, korszerű és kiemelkedő színvonalú megrendezésért.

A Gyulai Várszínház által alapított Őze Lajos-díjban Imre Éva színművésznő részesült az Ifjú barbárok című előadásban nyújtott kiemelkedő színművészi teljesítményéért, Bartók Béla alakjának, személyiségének eredetien összetett megformálásáért.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések