A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jeszenszky Fekete-Győrnek: Atombandi, megint biliben a kezed!


„A narancssárga jég megtört” – írta Facebook-oldalán a momentumos politikus. 

Korábban beszámoltunk róla, hogy Zuglóban és Újbudán is a fideszes jelöltek győzedelmeskedtek az időközi önkormányzati választásokon. A 14. számú egyéni választókerületetben a momentumos Lados Tamás szerzett mandátumot, aki 52,01 százalékos eredménnyel végzett az élen.

„A narancssárga jég megtört. Győztünk. Köszönjük Gazdagrét-Sasad!” – írta vasárnap este Facebook-oldalán Fekete-Győr András. Jeszenszky Zsolt nem hagyta szó nélkül a momentumos politikus bejegyzését:

„Atombandi, megint biliben a kezed!

'19-ben még 55,85:40,52-re nyertétek a körzetet, most 52:48-ra sikerült kiizzadni. 11 százalékponttal szűkült az olló!

– írta a hobbista.

„Közben buktatok egy méreteset Újbudán és Zuglóban. Mindkét helyen jóval 15 százalékpont fölötti az arányok változása a kormánypártok javára. Komolyan, mi a f@sznak örülsz? Két füled van, mégse vagy szatyor?” – fogalmazott kommentjében Jeszenszky.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Már többedjére néztem meg a Bourne Legacy filmecskét még 2012-bő. Rachel Weiss a női asztronauta.
Ő képviseli a tudatlan zsidót, aki orvos és csak kutat, nem is tudja, mire megy ki a játék.
A lényeg, vírusokkal, vírustörzsekkel kísérletezve programozott viselkedést generálnak, genetikailag módosított humanoid-alanyokat hoznak létre...(mRNS) és ez olyan szépen, precízen el van mondva...persze titkos laborokban, titkos programokkal szerte a világban bérgyilkosokat gyártanak le.
10 éves anyag. Mára realitásként van tálalva, de persze bolond, aki elhiszi.
Én nem is hiszem el. Már csak azért sem, mert a forgatókönyv szerint a génhibák javításával sokkal intelligensebb, reakciókészebb "humanoidokat" állítanak elő...és amit látok, az a degradáció, elhülyülés, rettegés és persze halál minden mennyiségben...és csak most indul még be igazán..., ha nem jön közbe egy tervezett klingon-invázió.

Nemzetközi programról van itt szó, kérem.

Pár napja dr. Tóth Zoltán József alkotmányjogász előadásából idézett valaki.
Igen, az orbánisták ölték meg!!!
Ő egyértelműen kimondta, ez nem alkotmány!!!...- de hát biztosan tévedett.
Bele is halt.
Azt is mondja, hogy két erő hadakozik, az egyik az internacionalista a másik a cionista és a cionista áll nyerésre.
Nem értek hozzá, mert ismerősöm szerint a kínai imperializmust forrja ki magát fekete levesnek most, persze belekeverve egy kis török mogyorót, orosz borscsot...és egyéb kóser adalékokat..., de ezt én nem láthatom innen, meg köztünk szólva, nem is érdekel.
A lényeg az, hogy a kvantum-ugrás elő van készítve.
Már 7 nanós csippeket is tudnak, és hamarosan át kell térjenek a szilíciumról a grafánre...- vagyis miket mondok, hisz már át is tértek a térnek egy másik dilimenziójában...de hát ezt csak a konteósok nyomatják, az meg hülyeség.