A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az árnyékminiszterelnök férje (ki) készül: Fidesz győzelem Zuglóban


Ahogy arról ma délelőtt beszámoltunk a Fidesz ma is hozza a kétharmadot: Újbudán és Zuglóban is időközi választást tartanak...


 „Gratulálunk Juhász-Pintér Pál! Előre megyünk, nem hátra!” – írta közösségi oldalán a Fidesz zuglói választókerületi elnöke.

Mint ismert, a párbeszédes Szabó Rebeka országgyűlési mandátumszerzését követően időközi választást tartottak Zuglóban. A baloldalon Szabó párttársa, Kökény Dalma Ilona indult, a Jobbik és az MSZP kivételével mögé állt be mindenki.

Kökénnyel szemben a kormánypártok Juhász-Pintér Pált indították,

aki be is húzta a voksolást.

„Győzött a józan ész. Óriási eredményt értünk el Zuglóban: Palival a kerületünkért valóban tenni akaró képviselővel bővül az önkormányzat. Gratulálunk Juhász-Pintér Pál! Előre megyünk, nem hátra!” – számolt be az eredményről hivatalos közösségi oldalán Borbély Ádám, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke.

Na még ráteszünk egy lapáttal az árnyékminiszterelnöknek: Fidesz győzelem Újbudán is

Főoldal Újbuda Na még ráteszünk egy lapáttal az árnyékminiszterelnöknek: Fidesz győzelem Újbudán is Nemrég írtuk meg, hogy Zuglóban is lealázta magát az ellenzék. De Karácsony és a budapesti ellenzék munkájának eredményekként ez már előre sejthető volt. Ahogy reggel megírtuk a Fidesz ma is produkálja az eredményeket.Jankó István a szavazatok 51,67 %-át szerezte meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések