A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a jászladányi fiút!


A jászberényi rendőrök a lakosság segítségét kérik. 


A Jászberényi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 15 éves Rafael Jácint Szebasztián jászladányi lakost, aki szeptember 26-án 6 óra körül a lakcíméről iskolába ment, azonban oda nem érkezett meg, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik – olvasható a police.hu-n.

Az eltűnt személy körülbelül 165-170 centiméter magas, átlagos testalkatú, az arca hosszúkás, szeme színe sötétbarna, a haja rövidre vágott, egyenes szálú, sötétbarna színű. A fülei elállóak. Eltűnéskor zöld alapszínű, fehér feliratos kapucnis pulóvert, sötétkék színű farmernadrágot és fehér színű sportcipőt viselt.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Rafael Jácint Szebasztiánt felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések