A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fojtogatta utastársát a siófoki pályaudvaron


A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság miatt egy külföldi állampolgárságú férfit gyorsított  eljárásban állított bíróság elé. A férfit az elkövetéstől számítva 72 órán belül állították elő. 


A húszas éveiben járó vádlott a siófoki autóbusz pályaudvaron tartózkodott, amikor leült az ott várakozó, számára ismeretlen fiatal férfi mellé. Egy hirtelen mozdulattal átkarolta a férfi nyakát és ok nélkül fojtogatni kezdte. 

A szorításából a megriadt férfi közel egy perc elteltével tudott kiszabadulni, majd amikor fel tudott állni, táskáját magához véve futni kezdett a támadója elől, aki üldözőbe vette. 

A forgalmas pályaudvaron többször segítségért kiabált az őt kitartóan követő férfi viselkedése miatt. Végül a busztársaság biztonsági őre tartóztatta fel a már több utast is inzultáló vádlottat a rendőrség intézkedésééig. 

Az ügyészség indítványának megfelelően vádlottat a Siófoki Járásbíróság a férfit jogerősen nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte, két évre felfüggesztve.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések