A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezúttal egy 18 éves fiú tört be a kállói postára, lemásolva 14 éves bűntársát


A pásztói rendőrök előterjesztést tettek egy 18 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki a kállói postára és egy családi házhoz is betört. 


A police.hu tájékoztatása szerint a 18 éves férfi augusztus 17-én az éjszakai órákban elhatározta, hogy a Kállón található posta épületébe bemegy. A nála lévő késsel az ablak alatt található lambériát lefeszegette és azon keresztül az ingatlanba bemászott, ahol kutatást végzett. Cselekménye közben a posta riasztóberendezése megszólalt, amitől a férfi megijedt és sietősen távozott az épületből, ahonnan értéket nem vitt magával.

A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy ugyanazon a napon a délutáni órákban a településen található egyik családi ház udvarára is bement, ahonnan egy kerékpárral távozott, amelyet egy helyi lakos részére áron alul értékesített.

A Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai elfogták, előállították és lopás bűncselekmények elkövetése miatt kihallgatták a férfit, aki tetteit elismerte. Mivel a kállói lakos ellen több hasonló jellegű bűncselekmény miatt eljárás van folyamatban, ezért a  hatóság tagjai őt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Korábban egy 14 éves fiúról is írtunk, aki szintén betört a kállói postára. A fiú úgy jutott be az épületbe, hogy kifeszítette annak ablakát és bemászott az épületbe, aztán a kezelő helyiségben lévő íróasztal nyitott fiókjából nagy összegű készpénzt vitt el. A fiatal mindent beismert, így most bűneiért kell felelnie.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések