A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ártatlan beszélgetésből kerekedett verekedés egy marcali egységben


A Marcali Járási Ügyészség garázdaság miatt nyújtott be vádiratot azokkal a férfiakkal szemben, akik mások vitájába bekapcsolódva végül úgy összevesztek, hogy verekedésbe torkollt a nézeteltérés. 


A vádlottak idén márciusban Marcaliban szórakoztak ismerőseikkel az egyik vendéglátóhelyen. A sörözőben az éjszakai órákban pár vendég azon vitatkozott, hogy igaza van-e a pultosnak, aki szerint nem kell mindenkit kiszolgálni. Ebbe a beszélgetésbe társult be a két férfi, akik annyira mást gondoltak, hogy végül ököllel igyekeztek érvényt szerzeni igazuknak. 

A sörözőben ököllel estek egymásnak, miközben a földre is kerültek. A verekedőket az egyik vendég és a pultosnő választotta szét, valamint a telefonon értesített rendőrjárőrök is rövid időn belül a vendéglátóhelyre értek. Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában pénzbüntetést indítványozott a vádlottak ellen.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések