A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vígan biliárdoztak egy nagybánhegyesi kocsmában, majd eltörte a barátja orrát egy férfi


Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy büntetlen előéletű 26 éves nagybánhegyesi férfi ellen, aki úgy megütötte a barátját, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatott a Békés Megyei Főügyészség.


A vádirat szerint a férfi tavaly szeptember 18-án, Nagybánhegyesen, az egyik italmérő helyen a testvére, valamint közös barátjuk – a későbbi sértett – társaságában biliárdozott. A játék közben, annak szabályain a férfi és a sértett között nézeteltérés támadt. Ennek során a férfi azért, mert a barátja nem volt hajlandó elismerni azt, hogy a szabályokat ő tudja helyesen és tőle ezért bocsánatot sem kért, egy alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet. Az ütés következtében a barátja 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést, darabos orrcsont-törést szenvedett.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések