A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szabolcsi férfi úgy berúgott 20-án, hogy még a rendőröket is meg akarta verni


A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Mátészalkán elfogtak egy 24 éves csnegeri lakost 2022. augusztus 20-án. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg és azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.


A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai Kölcsén intézkedtek egy 29 éves helyi lakossal szemben 2022. augusztus 20-án éjszaka. A férfi ittas állapotban közterületen kötekedett, kiabált a járókelőkkel amit a rendőrök intézkedése, és többszöri felszólítása ellenére is folytatott, és még a rendőrőröket is verekedésre hívta fel. Az egyenruhások garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá Kállósemjénben egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost 2022. augusztus 19-én. A 26 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések