A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Valaki azt állítja, Marics Peti nemcsak Tóth Andit szeretgeti


Nem mindenki vette jó néven, hogy Marics Peti és Tóth Andi egy párt alkothat, bár vannak, akik kételkednek ebben, és üzleti fogást látnak bennük.

Várható volt, hogy meg fogja osztani az embereket Tóth Andi és Marics Peti szerelme, bár a közös videókon kívül egyelőre sehol nem beszéltek a szerelmükről, amiben nem mindenki hisz. Andi nemrég arról posztolt, hogy hosszú idő után most először boldog, ami mindenképpen jó hír, ám sokan szeretnék, hogy ez ne így legyen.

Folyamatosan mennek a találgatások, vajon mi is van a két fiatal sztár között. A tinik közül sokan kiakadtak, amikor megtudták, hogy a kedvencük Andival lehet együtt, ez felért számukra egy drámai bejelentéssel.

Durva, egészen meghökkentő üzenetek is íródtak emiatt, egyesek abszolúte elvesztették a kontrollt maguk felett. Mint arról a Blikk is beszámolt, rengeteg az indulatos, fenyegetőüzenet, amiket Peti kapott, ami kissé kezd beteges lenni.

Mások biztosak abban, hogy ez egy „kamu szerelem”, nem több. Egyesek szerint ez csak reklámfogás a két híresség részéről, és valójában nem is szerelmesek, ami valljuk be, kissé abszurdnak tűnik.

A Blikk a Story Magazin anyaga kapcsán arról írt, hogy olyan rajongó is akad, aki látta őket kézen fogva sétálni a XIII. kerületben, illetve Zuglóban. „Én is láttam őket többször a XIV. kerületben, csak nem mertem írni. De azt is tudom, hogy Peti nem csak Tóth Andit ‘szeretgeti’.”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések