A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

OMSZ: Elképesztő életmentés zajlott ma a Margit hídon


Egy 50 év körüli férfi a Margit-szigeten lett rosszul futás közben, akinek a segítségére sietettek a járókelők, a BKK és a rendőrök is.

„Az egyébként sportos férfi egy villamosmegálló mellett esett össze hirtelen, így több szemtanú is azonnal a segítségére sietett, mentőt hívtak és a telefonos utasítások alapján megvizsgálták a beteget, aki már nem lélegzett” – írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

A mentésirányító instrukció alapján a járókelők elkezdték a férfi újraélesztését, amihez csatlakozott egy félautomata defibrillátorral felszerelt BKK forgalmi helyszínelő csapat is.

A Perceken belül helyszínre érkező mentők emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a helyszínen tartózkodó rendőrök adtak árnyékot a tűző nap ellen az életmentőknek.

„Az időben megkezdett mellkasi nyomások és a korai sokk végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írták.

Legyen portálunk mentora, támogatását olvasókártyával honoráljuk

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések