A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy az érdeklődés a Szegedi Ifjúsági Napok iránt: könnyebb lesz a bejutás,


Augusztus 24-27 között rendezik meg szegeden, az Újszegedi Partfürdőn a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) rendezvényt. A szervezők új, nagyobb helyen engedik be az embereket. Csütörtökön már fel lehetett venni a bérleteket: sokan rohanták meg a szervező székhelyéül szolgáló Ifjúsági Házat.

Sajtóbejáráson mutatták be a héten a SZIN rendezvény helyszínét, amely évek óta Újszegeden a Partfürdő. A legnagyobb újdonság ebben az évben, hogy a bejáratot mintegy 100 méterrel arrébb helyezik, és szélesebb is lesz. Kolonics Erika fesztiváligazgató szerint így gyorsabb és kényelmesebb lesz a bejutás. Eddig egy helyen volt a be-, és kijárat, ez nagy fennakadást nem okozott, némi lassúságot azonban igen. 

Csütörtökön az Ifjúsági Házban elkezdték a karszalagok átadását, sokan mentek el azt időben felvenni, ahogy ennek hasznosságára a szervezők figyelmeztettek is mindenkit, ráadásul az első kétezer ember, aki előre veszi fel a karszalagot, ajándékban is részesül - adta hírül a szeged.hu.

A Szegedi Ifjúsági Napok hagyományosan a nyárzárás legnagyobb fesztiválja. Idén olyan fellépők jönnek Szegedre ez alkalomból, mint Jason Derulo vagy Tom Greenan.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések