A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meghiúsult alkalmi szex után zsarolták a zalai férfit: 500 ezer forintot kértek a hallgatásért


A férfit már olyannyira kikészítették a nők, hogy inkább a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra bízta az esetet.

A történet úgy kezdődött, hogy egy férfi szexuális kapcsolatot szeretett volna létesíteni a hölggyel, pénzért, akit a barátnője is elkísért. A légyottra azonban nem maradt idő.

A 32 éves nemesrádói nő és barátnője még 2020. december 6-án 20 óra körül, telefonos egyeztetést követően, a férfi kérésére megjelentek a Zalaegerszeg, Gasparich Márk utcai lakásánál, hogy vele anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális kapcsolatot létesítsenek.

A férfi a nő és barátnője megérkezését követően jelezte nekik, hogy most már nem tudnak szexuális aktust létesíteni, mert a húga kis idő múlva hazaérkezik. A nő és barátnője 45.000,- Ft-ot kértek azért, hogy eljöttek a sértetthez, függetlenül attól, hogy szexuális szolgáltatás nyújtására részükről nem került sor.

A sértett a kért összegnek a tizedét, 42.000,- Ft készpénzt adott át a nő részére, aki ezt követően barátnőjével együtt távozott a lakásból. 

De itt még tovább folytatódott a történet:

A nő másnap, 2020. december 7-én 7 óra körül Viber alkalmazáson keresztül üzeneteket küldött a már külföldön tartózkodó férfi részére. A nő először kérdőre vonta a férfit, hogy miért nem akart velük a megbeszélteknek megfelelően szexet folytatni, majd közölte a sértettel, hogy annak ára van, hogy hallgasson, és ne mondja el a sértett családjának azt, hogy a férfi perverz szexuális dolgok után érdeklődik.

A férfival azt is közölték, hogy videófelvételt készítettek arról, amikor a szexuális együttlétről tárgyalt velük a lakásban, amelyet elküldenek a húgának, ha nem fizet részére 300.000,- Ft-ot. Ultiátumnak estig adtak haladákot a férfinak, máskülönben minden videót átküldenek a testvérének.

A nő 2020. december 7-én 17 óra körül Viber alkalmazáson keresztül ismét felvette a kapcsolatot a már Zalaegerszegre hazaérkező férfival, emelte a tétet.

Ekkor már azt közölte, hogy 500.000,- Ft-ot kér a hallgatásáért cserébe. A férfi ezt elfogadta, majd a vádlottal abban egyezett meg, hogy a kért összeget 18 óra 30 perckor a Zalaegerszeg, Sport utcai dohánybolt parkolójában adja át részére. 

Ezt követően azonban a sértett férfi bejelentést tett a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon a vádlott cselekményéről, a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály járőrei pedig 19 órakor a fenti összeg átvétele céljából a dohánybolt parkolójába érkező vádlottat elfogták.  A Zalaegerszegi Járási Ügyészség zsarolás bűntette miatt emelt vádat - informálta lapunkat Dr. Pirger Csaba főügyészségi ügyész.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések