A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Még csak 17 éves a veszprémi fiatal, de már notórius tolvaj


A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a 17 éves veszprémi fiatalember ellen folytatott vizsgálatot.

Egy víkendház tulajdonosa tett bejelentést arról, hogy idén március 27-én éjjel valaki bement a Veszprém külterületén álló telkére. A betörő megrongálta a kaput és több szerszámot is összepakolt, hogy magával vigye, azonban nem fejeztette be, mivel a tulajdonos megzavarta. A környékről egy másik hétvégiház-tulajdonos is bejelentést tett április 15-én hasonló cselekményről. Ez alkalommal az elkövető az ingatlan ablakát törte be, szerszámokat lopott, valamint az udvaros álló autót is megrongálta. Ebben az esetben nem zavarta meg senki, így lopás és rongálás több mint százezer forintos kárt okozott a tulajdonosnak.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként egy környékbeli fiatalkorút számoltattak el, akinél meg is találták az ellopott tárgyakat. Nem ezek voltak csak a fiatalember terhére róható bűncselekmények, ugyanis kiderült, hogy egy helyi drogériából március 22-én parfümöket és egyéb kozmetikai termékeket is eltulajdonított, amivel hatvanezer forintot meghaladó kárt okozott.

A nyomozók a 17 éves férfit lopás bűntette és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – írta meg az estetet az ekozben.hu.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések