A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megújult a pápai bölcsőde


A megújult Fenyveserdő Bölcsőde átadóünnepségét csütörtök délután tartották. Az alkalmon Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, Áldozó Tamás, Pápa polgármestere és Tóth Kata, a Pápai Egyesített Bölcsődék intézményvezetője köszöntötte a résztvevőket.

Pápa Város Önkormányzata mintegy 550 millió forint vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert el a TOP második körös kiírásán A családbarát munkába állást segítő korszerű intézményi környezet kialakítása a Külső-Várkertben című projektjével, melynek köszönhetően teljes egészében megújult a létesítmény.

A beruházás keretében elvégezték többek között a külső homlokzat és a tető hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, a csoportszobákban a padlófűtés kialakítását, a gépészeti és a villamos rendszer felújítását. A belső átalakításokkal új csoportszoba, gondozónői öltöző, közösségi tér, illetve melegítőkonyha jött létre, az akadálymentes közlekedést két új rámpa kiépítésével biztosították, emellett eszközbeszerzést is végrehajtottak. 

A projekt eredményeként a Fenyveserdő Bölcsőde 14 kisgyermekkel többet tud ellátni, a létesítmény így összesen 98 fő fogadására vált alkalmassá – írta meg a friss híreket a veol.hu.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések